Livet ombord

Livet ombord på Blue Dot er man selv med til at skabe som Crew. Vi har sat rammerne og mulighederne til rådighed.

Som Blue Dot Crew deles vi om alle pligter ombord bl.a. navigation, sejlads, vagter, rengøring om læ og på dæk, madlavning, opvask samt en masse sjov med forhåbentlig en masse gode oplevelser. Husk du er gast og ikke gæst – du er en del af et sejlerfællesskab på Blue Dot.

Blue Dot er en fantastisk rummelig båd med gode sejleregenskaber.

OM LÆ
Vi har 2 agter kahytter, med fælles bad og toilet. Fra styrbord kahyt er der direkte adgang til toilet, fra bagbord kahyt skal man igennem pantry for at få adgang.

Begge agterkahytterne er rummelige med god højde til loft. Styrbord kahyt er dog lidt større end bagbord kahyt. Begge Køjer har specialsyet madrasser og er gode brede (ca. 150 cm) til 2 personer. Begge kahytter har aircondition, stort spejl, godt lys samt 220V stik.

Pantry er L-formet og er en god arbejdsplads også ved ustabilt og gyngende sejlads. Vi har et køleskab og en fryser. Vand fra tank, saltvandshane og direkte tapningsmulighed fra Watermaker. Komfur med slingerbeslag, 3 gasblus og ovn med grill samt seperat microbølgeovn. Ombord medbringer vi en slowjuicer samt stavblender. Der er således rig mulighed for at udfolde sig på det kulinariske område, hvis det er der, interessen ligger.

Salonen er fin og rummelig til 6 personer både til hygge og spisning. Endvidere har vi et TV med DVD afspiller og super lyd til musik både om læ og i cockpit.

Forrest er Master Cabin og er forbeholdt kaptajnen. Kahytten indeholder en dobbeltkøje med eget toilet og bad.

PÅ DÆK
Vores cockpit er stort, bredt og rummeligt, og huser fint 6 personer til både hygge og spisning. Bag de 2 rat er der en bred bænk, der giver plads til flere siddepladser. Bimitoppen skærmer for den skarpe sol men det er også muligt at sejle med den nede hvis crew’et ønsker dette.

Bagerst er der udgang til en badeplatform med stige, hvorfra der kan hoppes i vandet, endvidere er der mulighed for bruse sig på badeplatformen.

Vi har fiskestang, der kan fastgøres på søgelænder, og vi har været heldige at fange tun.

Når sejlladsen tillader det, er der et stort fordæk, hvor udsigten og solen kan nydes enten siddende eller liggende. Vi arbejder pt. på at få lavet et solsejl til fordækket, så der også vil blive mulighed for at søge skygge her.

I LAND
Vil man i land, kan man benytte en landgangbro, når vi ligger i havn. Når vi ligger for svaj, er der mulighed for at blivet sejlet i land i vores gummibåd også kaldet “Rubber Dot”.

Der er god skygge under bimitoppen

God plads til at nyde solen ude foran

Når man vil på land, kan landgangsbroen benyttes, når vi er i havn

En god dukkert fra badeplatformen kan køle én af i sommervarmen

En Blue Dot Crew Sundowner er også en af de mange muligheder

 

Vi har siddet 4 i Rubber Dot, men så var den også fuld pakket

 

Styrbord agterkahyt

Bagbord agterkahyt

Rigtig god plads til Blue Dot Crew on læ,både til hygge og spisning

Blue Dot Crew i gang med madlavningen