Blue Dot er en Beneteau Oceanis 50, bygget i Frankrig i efteråret 2010 og søsat i foråret 2011. Den har haft to ejere før os og har sejlet på Middelhavet fra 2011 til 2013 og i Caribien i 2014.

Vi købte hende i efteråret 2015 i Southampton og hun afsejlede fra Port Hamble den 6. oktober. Hun ankom til Ishøj Havn i midten af oktober, men faldt aldrig rigtig til. Den 5. november afsejlede hun med kurs mod Roskilde og kom frem den 6. november.

Blue Dot har været vores hjem siden 12. december 2016 og vi har brugt vinteren på at lære hende at kende og foretage tekniske opgraderinger og efterse alle tekniske installationer.

Sejladserne startede i april efterhånden som foråret gav varme og mildere vinde.

Blue Dot en kold Januar 2016 i Roskilde Havn. For at holde på varmen havde vi 13 Rockwool plader spredt ud over fordækket og cockpittelt for at holde sne og vinde ude fra indgangen

Hver morgen iklædte vi os vores “Bamsedragter” og gik hånd i hånd op til baderummet. Vi kunne ikke bade om læ dels. pga. kondens og dels fordi det var meget besværligt at få fyldt vand på. Men der var heldigvis meget fine badefaciliteter på Roskilde Havn.

Om læ havde vi lagt et uld-gulvtæppe overalt i båden samt installeret en masse varmeapparater. Vi havde 380 V direkte ind på båden – vi holdt fint varmen, selvom der nogen gange kun var 12 grader, når vi kom hjem fra jobbet

Vi gik mod lysere tider, og en iskold påske i 2016 afholdt vi navngivning

En masse dejlige mennesker trodsede kulden og mødte op

Vores drøm var at komme ud og sejle på det blå vand i de varme lande – Det var det der holdt os i gang

Det var det, vi havde satset alt på

Nu har du mulighed for at komme med…