Fantastisk tur over Kattegat fra Hals til Anholt

Vi var virkelig veloplagte denne morgen. Tidligt oppe, morgenmad og tilrigning af båden. Godt positivt Blue Dot Crew, som arbejdede på at komme afsted ud over Kattegat mod Anholt.

 

Vi havde Gns. Vind på 11 sm og pust omkring 13. Vinden løjede til 9. Vi havde vind fra Nord Nordvest med bølger på 1 1/2 meter. Så det var for sejl i direkte linie til Anholt. Vi satte alle sejl. Der var gode bølger, kølig luft og højt til loftet.
Vi startede for motor ud igennem Hals Bare Rev, solen startede skinnende men det endte med at vi sejlede under en front-passage, og vi kunne se solen skinne over Anholt ude i horisonten.
Det var bidende koldt, men trods kulde var det en udafkroppen oplevelse, turens bedste sejlads. Skibet lå overraskende godt i bølgerne, det var en meget tryg sejlads selvom vi lå meget på skrå.
Igen en perfekt tillægning, dette var første gang vi lagde til på en flydenro, her skal fenderne være meget tæt på vandet.
Skønt at være tilbage på Anholt… kort sagt Fantastisk
Der er højt til loftet på Anholt og den smukkeste solnedgang i Kattegat.
Menuen stod på traditionel italiensk lasange. Alle var sultne, trætte og meget tilfredse efter en forrygende sejlads og små individuelle udflugter på øen.