En helt særlig weekend i Glyngøre

Sidste arbejdsdag i februar – timeseddel og afsted til Skive kommune – de har 2 smittede og min test fra torsdag sagde IKKE PÅVIST. Så det går nok

Så afsted med en lang to-do liste – Gitte bliver på Ternevej – det er mest Lasse opgaver. Fredag aften står den på toiletslanger – det kan ses i et andet andet indlæg.

Efter at have overnattet i båden for første gang, kommer Jesper der har kørt fra Kolding for at give en hjælpende hånd. Efter morgenkaffe går vi i gang med opgaven at få de gamle navneskilte af: Det er i dag Baltic Queen bliver til Blue Dot.

Jesper tager tørnen med at få de gamle bogstaver af siden – det er bøvlet og kræver tålmodighed. Undervejs bliver Jesper enig med sig selv om at Golden Dot er nemmere – den gik ikke. Resultatet bliver super. Man kan knapt se det gamle navnetræk i lakken.

Imens får jeg styr på Bruseforhæng i det forreste badeværelse og efter frokost er vi klar. Det kræver lidt håndelag med så stort en navneskilt, men det bliver rigtig fint og på magisk vis fremstår den nye Blue Dot

Efter endt “bogstavsarbejde” er der masser af opgaver tilbage på listen. Jesper tager tørnen med at udskifte olieslangen til dieselvarmeren og laver eftersyn af fortøjninger. Jeg remonterer VHF, som har været hos Palby og blive kodet om til det rigtige MMSI: 219021203 Callsign: XPE7515

Nu mangler vi bare AIS som er til eftersyn hos Furuno – den er dog set sende fra Hvidovre, så det er et spørgsmål om tid.

Efter en lang arbejdsdag og en burger, triller Jesper hjem til Kolding – tusind tak for hjælpen 👍

Søndagen bydere på en masse småopgaver: Diverse mål, oprydning, ny lynlås til sprayhood oma. Men – nu er vi klar til at flytte ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *