Videre fra Amed til Tulamben

Vi havde ikke travlt med at komme afsted fra Good Karma, men vi skulle videre til Tulamben, vi skulle ikke så langt kun 20 km op ad kysten.

Idéen med at tage til Tulamben var dykning. Vi ville gerne have et par dyk, og især U.S. Liberty ville vi gerne dykke på.

Lotte og Tommy tog med, selvom de ikke dykker 😀

Vi havde ikke dykket i 2 år, så vi var til et roligt første dyk på Coral Garden, som vi fik samme dag kl.14.30.

Vi var ret glade efter et godt dyk, og resten af dagen og aftenen tilbragte vi i hotellets bar, hvor vi fik en super hyggelig kultur-snak med de 2 balinesere, som stod i baren.

Vi var næsten fremme ved hotellet, men tog alligevel en afstikker til højre mod vandet. Vi fik ginger-the, vand og kiks mens vi undersøgte, hvor vi skulle bo. Vi skulle på på forskellige hoteller, vi havde valgt et dykker-hotel. Det var ikke nødvendigt for Lotte & Tommy.

Det gik super godt med at køre scooter – Se også Lasses lille film, som giver et godt indtryk af hvordan det fungerer.

Coral Garden havde alt for mange triste koraller – grå og døde 😧 men de koraller der var levende var utrolig flotte. Der var mange fisk i alle farver og Lasses ynglingsfisk Nemo (Klovnfisken) var der også.

Der var Koraller i mange farver både hårde og bløde. Det var et meget fint dyk, der passede fint til os. Vi var de eneste, som dykkede.

Vores hotel lå lige ned til vandet 👍🏻 Om aftenen kom den smukkeste orange fuldmåne tilsyne. Det var virkelig en skøn og rolig aften. Der er stort set ingen turister, Corona-virussen mærkes big-time her på Bali 😮

 

Dette indlæg blev udgivet i Fra dag til dag. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *