Afslapning på Good Karma

På Good Karma kunne vi ikke andet end bare at slappe helt af.

Den heftige regn, vi havde første dag, havde sluppet sit tag.

Om morgenen ca. 24-25 grader med 80% luftfugtighed.

Om dagen ca. 30-31 grader med 80% luftfugtighed.

Om aftenen og natten over 25 grader, så helt klart tropedøgn altid.

Marts er en overgangsmåned, hvor vejret går fra regntiden til den tørre tid. Vi har haft regn hver dag i form af smådryp, sommerregn eller truende tunge skyer, der helt klar havde lyst til at bryde ud i regn. Det varer kun et par timer hver dag. Ellers er det pletvis overskyet, hvilket er meget praktisk, for ellers ville vi blive brændt af.

Dagene er gået med snorkling, god tid til morgenmad, læse bøger, gåtur, lave film og indlæg, snorkling igen, massage, kaffe, scootertur til Amed samt andre afslapende aktiviteter, der er med til at bringe det danske tempo ned til Balinesiske tempo.

Solen står op ved 6.30-tiden og der hersker en skøn ro her om morgenen. Ved 8-tiden vågner folk og dagen begynder 🙂

Vi flyttede hus pga. støj om natten. Vores meget sarte øregange kunne ikke klare kattejammer, hundegøen, motorstøj fra gaden samt mindst 1000 haner der galer i munden på hinanden. Den eneste anden mulighed vi havde var at flytte “hen til de rige” 😀 som vi kaldte det – så det gjorde vi 👍🏻 se også Lasses lille film 👍🏻

Morgenkaffen indtages på terassen allerede kl. 6.30 er temperaturen omkring 26-27 grader, vildt god temperatur 👍🏻 Senere går vi til restauranten og får morgenmad – life is easy 😀

Alt er nemt når vejret og varmen er god. Alt liv og aktiviteter er udendørs også godnatdrinks 😀👍🏻

Dette indlæg blev udgivet i Fra dag til dag. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *