Tempelbesøg og “Family Dinner” hos Inyoman

Det blev en langsom start på dagen, vi havde ikke travlt, og vi havde stadig jetlack.

Afslapning, badetur, en lur, læsning og lækker orange juice var bare lige, hvad vi kunne finde på 😊

Efter frokost tog vi os sammen til at besøge det lokale tempel og gå en lille tur lokalt.

Kl.15.30 blev vi hentet af Inyoman og vi gik sammen til hans hus, hvor vi var inviteret til familie middag med hans kone og børn – det blev til en helt fantastisk uforglemmelig aften 👍🏻

Tid til “Tid”

Templet var ikke noget at skrive hjem om. Det trængte ærlig talt til en kærlig hånd, men vi fik da afprøvet vores saronger 😀 yndige er vi 😂

Det hele er så anderledes på Bali, alt fra vejret, mindset, levemåde og samvær/ relationer – det skal bare opleves 😀 det er umuligt at beskrive med få ord.

Inyoman hentede os ved hotellet, sammen gik vi op ad bakken til hans hus. Hans hus lå øverst oppe med en skøn udsigt over vandet. Huset er delt op i 2; Ét soverum til hele familien med en overdækket udeplads foran. Ét køkken overfor med en gård/væreplads mellem de 2 huse. Vi blev placeret under halvtaget hvor grej til ritualerne bliver opbevaret, og hvor man hygger sig med gæster, et tredie sted med mulighed for at være. Her kommer børnene ikke.

Inyoman har en kone og tre børn på henholdsvis 7, 14 og 17 år, lille nevø på 4 år blev passet. Alle både børn og voksne deltog aktivt i madlavningen. Maden blev stegt på pladsen mellem husene, hvor der blev tændt bål på af kokus-skaller. Makreller blev stegt på bål, kyllingespyd blev lavet af Inyoman og Lasse, vi andre så til – et helt fantastisk scenarie af hvordan en familie er sammen og hjælper til. Høns, hunde og ænder er også en del af familien, de nøjedes dog med at spise rester.

Uden tvivl er udsigten fra huset i topklasse. Maden blev serveret foran sovehuset under halvtaget alle sad med “til bords“. Det var rigtig godt, at der var et halvtag, for der kom en ordentlig skylle.

På pladsen foran sovehuset var der plads til os alle sammen. Her spiser man, hygger, leger, gør fiskegrej klar mv. der er ingen møbler overhovedet kun en fin dug til middagsanledningen, den bliver lagt på gulvet, og så må man ellers sidde som man kan på gulvet. Meget svært for os stive danskere, balineserne er noget mere elastiske 😀

 

Dette indlæg blev udgivet i Fra dag til dag. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *