Ankomst til Bali i byen Candidasa

Vi landede kl. 7.10 lokal tid. I forhold til DK så var vi nu 7 timer foran.

Turen gik helt uden problemer 👍🏻faktisk landede vi en time før… så… 15 flyvetimer og en time i transit i Qatar. Det var 26 grader og næsten skyfrit – varmen slog os da også i møde, men heldigvis på den gode måde.

Al bagagen var der heldigvis og vi kunne trille stille og roligt ud for at møde Nyoman, som skulle hente os og køre os til Denpasar.

Inyoman og hans bror var der, og heldigvis… for vi var både trætte og varme.

Kelapa Mas Homestay lå lige ned til vandet trukket tilbage fra vejen. Vi havde booket 2 små huse i en meget fin grøn tropisk have.

Inyoman var opsat på at vise os lidt rundt i Candidasa, så vi gik lidt langs den noget hektiske vej og fik syn for sagen – det var os som skulle køre rundt i den trafik om det par dage var noget uvirkeligt lige nu.

Vi var meget jetlack ramte, og efter frokosten kunne vi ikke holde os vågne, så vi tog alle sammen en lur på et par timer. Om eftermiddagen tog vi en dukkert og lå på solvognen og faldt i søvn igen 😴 varmen indhyllede os som et behageligt tæppe.

Vi tvang os selv til at gå en tur i byen, købte saronger til templet alle 4, herefter gik vi til den anbefalede restaurant, hvor vi kunne se solnedgangen. 

Igen hang vi og var trætte og gik tilbage til Kelapa Mas. Vi tog en godnat øl ved vandet og lå i vores senge kl.21 😴

Bilen havde aircondition, så vi sad godt på den 2 timer lange køretur fra Denpasar til Candidasa og kiggede på livet der passerede forbi.

Der har et vældigt leben med scootere, små ladvogne og biler ind i mellem hinanden. Vi var bestemt ikke i Danmark mere – noget af en varme og kultur ændring 😅

Candidasa ligger på østsiden af Bali.

Vi kiggede forbi den lokale strand, hvor alle byens børn badede, de farverige fiskerbåde lå på land, og vi kunne kun håbe på, at dagens fangst gav mad på bordet.

Vi endte med at spise på restauranten, vi orkede ikke andet, men vi sad nu også rigtig godt. Vi fik nationalretten Nasi Goreng med kylling alle 4.

Dette indlæg blev udgivet i Fra dag til dag. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *