Hjem til Danmark 🇩🇰

kl.12.28 landede vi i DK – 21 timers flyvning og 3 timers pause i Dubai. Hele vores rejse har varet 590 dage og indeholdt så mange vilde oplevelser, at det er svært at holde styr på – havde det ikke været for Bluedot.dk 👍🏻

Vi rejste fra 25 grader og sommer ☀ og kom hjem til 1 grad, overskyet og vinter ❄ men trods vejret er følelsen af at være tilbage rigtig god 👍🏻

Velkommen hjem Lasse & Gitte – siger vi til os selv 😄 Et nyt kapitel i vores rejse begynder. Vi skal etablere os igen, finde job, ny bolig og have gang i en ny hverdag 👍🏻 vi glæder os til at prøve det.

Vi startede med at tage fra Kastrup lufthavn til Næstved med toget, for at hente vores bil  – nu håber vi bare, at det er muligt for os, at komme os over 10 timers tidsforskel inden for en rimelig tidshorisont. Ellers glæder vi os til at gense vores dejlige familie og vores skønne venner 😄👍🏻 Helt specielt er vi blevet mormor og morfar, så det bliver helt fantastisk at lære lille smukke Isabella på 9 måneder at kende ❤

Tilsidst en stor tak til jer som har fulgt os her på bluedot.dk 👍🏻 det har været en god motivation og rigtig hyggeligt 😄

Det er helt ok at være tilbage igen – trods kulden 🇩🇰👍🏻

Se en dejlig velkomst vi fik af min mor, da vi hentede postkassenøglerne ❤

Dette indlæg blev udgivet i Fra dag til dag. Bogmærk permalinket.

6 Responses to Hjem til Danmark 🇩🇰

 1. Lizzi Stausgaard skriver:

  Kære Gitte og Lasse
  Velkommen hjem❤️
  Sikken et dejligt eventyr I har haft, jeg husker stadig den dag , hvor Kurt og jeg nåede sat se jer på båden inden I rejste. Vi havde håbet på at få lidt af oplevelsen sammen med jer , jeg ved Kurt rigtig gerne ville, men sådan sulle det ikke være. Man skal ikke udsætte sine drømme, detvkunne jeg godt lære af . Fantastisk st I gjorde det.

  Jeg har , for første gang siden jeg var 18, købt Roskilde festival billet i år, så ?? Velkommen hjem
  Kh Lizzi

  • Gitte Friis skriver:

   Kæreste Lizzi
   Tak for din sødeste hilsen 🙂 Ja, vi har prioriteret vores drøm, mens vi kunne det – det kræver en portion mod men også held, og vi føler os heldige 🙂 vi har tænkt meget på dig undervejs, og det er både virkelig mærkeligt, sørgeligt og uretfærdigt at det ikke blev muligt, at I var med Det kunne være så hyggeligt at ses til #RF18 vi ved dog ikke lige pt. om det bliver muligt for os. Knus Gitte & Lasse

 2. Jane Sommerfeldt skriver:

  Velkommen hjem – og tak fordi vi har kunnet følge jer her på Bluedot.dk. I skrev i går at planerne er ændret mange gange, og jeg tænkte ‘ja naturligvis, når det er Gitte og Lasse – det er jo en del af det agile :-)’ Sikke en tur I har haft. Held og lykke til næste step og jeg glæder mig vi til ses. Knus fra Jane

  • Gitte Friis skriver:

   Kære Jane
   Tak for hilsen – hyggeligt at du var der sammen med os 🙂 Ja, du har ret i at Agile Living er justering af planerne hele tiden. Vi har fået det optimale ud af vores tur, og mætte på den gode måde. Nu glæder vi os til at få gang i vores nye DK-eventyr – og vi er allerede godt igang 😉 ses 🙂 knus Gitte & Lasse

 3. Lotte skriver:

  Kære Gitte og Lasse.

  Forsinket, men stort VELKOMMEN HJEM! Jeg skulle lige forbi og se, hvor i verden I befandt jer 🙂
  Fantastisk lige at runde eventyret af med en tur til Australien! Håber I er ved at være kommet godt på plads i DK igen og har fået krammet jeres familie en masse.

  Jeg synes fortsat at I er MEGA seje og et levende bevis på, at man altså godt kan snuppe sig et sabbatår eller to og i den grad leve livet, når man er “rigtig” voksen 😉

  Knus og tanker fra Lotte/ leg 2, 2017

 4. Lotte skriver:

  Kære Gitte og Lasse.

  Jeg skulle lige ind og se, hvor i verden I befinder jer. Fantastisk lige at runde eventyret af med en tur til Australien! Håber I er ved at være kommet godt på plads i DK igen og har fået krammet jeres familie en masse.

  Jeg synes fortsat at I er MEGA seje og et levende bevis på, at man altså godt kan snuppe sig et sabbatår eller to og i den grad leve livet, når man er “rigtig” voksen 😉

  Knus og tanker fra Lotte/ leg 2, 2017

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *