Wauuuu… for en dag i Sydney Operahouse

Dagen var dedikeret til operaen – “once in a lifetime”oplevelse, så vi havde taget hele pakken 😄

Kl.16-17 guided rundtur i operaen
Kl.17.30 teatermiddag i Opera baren
Kl.19.30-22.30 Carmen i Joan Sutherland salen

Wauuu… det var den bedste oplevelse, og den bedste afslutning på vores 590 dages ferie 👍🏻 ovenikøbet var der fyrværkeri, da vi kom ud af teateret 👍🏻 fantastisk 👍🏻 kunne ikke være bedre – vi var fyldt til renden af en super dag 😄

Dagen startede med en morgendukkert på tager, morgenmad hos Noms og så vidste vi jo, at vi havde to billetter til senere, hvor vi skulle være friske og klar.

Queen Victoria Building lå i kort gåafstand fra vores hotel og var et must see 😄 det passede os fint bare at daske lidt rund i dag. Stedet et et eksklusivt shopping center med små hyggelige og fine caféer.

Darling Harbour her flagede de for det kinesiske nytår og den kinesiske festival der er der p.t.

Vejret klarede op og blev rigtig flot ☀ Der er hunde overalt i Sydney p.t. de fejrer kinesernes nytår, som er hundens år. Så de holder en festival for deres venner – som de siger. Det er en af forklaringerne på hvorfor vi har set kinesere over alt, som i over alt. Kineserne var en helt speciel væremåde meget anderledes end vores. De er meget svære at komme i kontakt med, men det kan skyldes en sprogbarriere.

Arkitekturen er helt fantastisk også indefra 😄 så mange fantastiske vinkler, så meget er der tænkt over – fremragende Jørn Utzon 👍🏻

Flotte detaljer og linier der kun kan ses ved en guided tur 😄👍🏻 vi fik også hele den fantastiske historie om byggeprocessen – noget sørgelig, idet Jørn aldrig så det færdige resultat. Teater dinner; en god velsmagende bøf med grønt og et glad hvidvin – så var vi klar til Carmen.

Vi sad fantastisk 13 række midtfor 👍🏻 3 timer med Carmen – vi var klar 👍🏻 der er ca 2000 forestillinger om året i dette fantastiske hus 😲

Fyldt op af en total god oplevelse nød vi den stille aften med en rød London Bridge, operaen flot oplyst og Circular Quay’s skyline – forrygende 😄

Dette indlæg blev udgivet i Fra dag til dag. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *