Sidste stop Sydney

Vi startede dagen med en tro på en god solopgang i havet, det er jo ikke hver dag, vi har haft mulighed for det her i Austalien, så vækkeuret ringede tidligt. Vi gik til Narrabeen head, men allerede på vejen vidste vi, at det ikke blev til noget. Men det var en skøn morgen – så pyt 😄

Det tog os 2 1/2 time at pakke vores ting sammen. Vi havde solgt det meste til et polsk/canadisk par, som vi havde mødt. På vejen ud af Lakeside Holiday Park fandt vi et par piger, som købte det sidste board.

Kl.10 var vi på vej til Sydney 👍🏻 Vores plan var, at køre bagagen til hotellet inden vi afleverede Gardinbussen. Det viste sig at være en rigtig god plan 👍🏻 vi efterlod bagagen på Vibe Hotel i Gouldburn street – i hjertet af Sydney.

Turen fra Narrabeen Beach og ind til Sydney var travl, men vi havde heldigvis ikke travlt, så vi tog et par runder over Sydney Bridge, og sad begge med både åben mund og øjne… Det var fedt. Sydneys skyline tårnede sig op, og bilerne drønede afsted, der var mennesker over alt – vi var vist kommet til storbyen, og vi glædede os til at indtage den.

Ingen synlig solopgang, men udsigten fejlede ikke noget. Narrabeen Beach var kæmpe stor, og bag ved var der små søer, som der var mere tilgængelige at bade i, og det var der mange der gjorde især børnefamilierne.

Pakkekaos… Men det tog nu kun et par timer at fikse det 😅

Sydney Bridge og skyline på vejen ind til hotellet, der lå på hjørnet af Gouldburne street og Elizabeth Street.

Tog og busser benyttede vi os meget af – her er en af vores ynglings stationer opkaldt efter vores søn 😉

Afsted til Manley fra Circular Quay. Vi havde mødt en australsk gut i Grand Canyon, som havde inviteret os ud at sejle på sin sejlbåd, båden lå i Manley Harbor. Det blev desværre ikke til noget, da han havde tekniske problemer med båden – det kender vi jo alt til. Så vi nød bare at være til på Manley 👍🏻

Manley Beach var lukket… Tonga cyklonen påvirkede stadig Austalien med alt for høje bølger. Der var selvfølgelig enkelte der hoppede i vandet alligevel, men de blev fløjtet ud af vandet. Selvom man ikke måtte bade var der alligevel mange, rigtig mange på standen.

Dette indlæg blev udgivet i Fra dag til dag. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *