Stranddag på Narrabeen Beach

i dag havde vi ingen planer andet end at smutte på stranden, det var vores sidste dag i Gardinbussen. Vejret var godt sommervejr med sol og over 25 grader, det var med at nyde de sidste sommerdage, vi vidste jo, at vinter, kulde og mørke ventede på os i Danmark 🇩🇰❄

Vi havde bare travlt med at komme i vandet, surfboard stod klar og morgenmaden Idag var et æble på vejen til vandet. Der var de vildeste bølger.

Det blæste meget, og vinden ville tage til de næste par dage. Det var cyklonen over Tonga, der kunne mærkes helt til Australien. Der var kæmpe bølger, der var for farlige at surfe på her til morgen, så vi tog en vild badetur, hvor vi blev kastet rundt i de store bølger. Der var 5 livvagter på, og det var anbefalet kun at bade mellem de røde/gule flag. Det havde vi stor respekt for.

Det var højvande her til morgen, og med tidevandet blev der skyllet nogle ganske små og helt gennemsigtige brandmænd ind på stranden. Blev man ramt gjorde det ondt og man kunne få en allergisk reaktion.

Vi tog en frokostpause i vores Camp, og ved 16-tiden ville det blive lavvande, så vi tog tilbage på stranden og håbede på at kunne surfe… Jaaaaaaa… Det kunne vi 👍🏻👍🏻 Nu var der mange på stranden.

Det var sidste aften i bussen, og vi skulle tænke på at få solgt alt det, vi havde investeret i. Her skriver Lasse tilsalg-skilt på vores Boogiebords mens jeg laver cola med citron og is, total godt efter 2 timer i saltvand, hvor vi både havde fået skyllet næse, øre og mund 🙃

Dette indlæg blev udgivet i Fra dag til dag. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *