Flot gåtur i Grand Canyon og vild surfing på Narrabeen Beach

Vi savnede begge to vandet 😄

Så vi vågnede tidligt, for vi havde en god lang dag foran os. Vi ville gå Grand Canyon loop der startede i Blackheath ca. 25 km fra vores Campground StateKCC i Katoomba.

kl.8.45 var vi afsted. Vi anede ikke, hvad ser ventede os, men at kalde det Grand Canyon lagde op til noget storslået.

Vi satte Gardinbussen ved Evans Lookout hvor turen startede. Det var overskyet og en smule køligt – Perfekt til vandring. Turen var godt 6 km og estimeret til 3-4 timer, der stod en advarsel om, at der var mange trapper og overgange ved Creeks (vandløb).

Turen viste sig at være en af de flotteste ture her i Blue Mountain. Denne Grand Canyon var grøn med en varieret regnskov og de flotteste stejle klippevægge, helt helt utroligt flot – se billederne 🙂 turen var hård med virkelig  mange trapper op og ned, meget flot lavet, hvis de ikke havde været der, havde turen været umulig og vi ville været faret vild. Det var en total uregerlig natur, der i et væk varierede køligt og fugtigt ved creek’en i bunden af Canyon samt varmt og tørt med stejle klippevægge lodret ned lidt oppe i Canyon.

Efter gåturen kørte vi stik øst mod Sydney ca. 150 km. Vores stop var lidt nord for Sydney ved Lakeside og Narrabeen Beach. Vi måtte bare lige surfe et par gange til 😉👍🏻 inden søndag hvor bussen skal afleveres.

Vi ankom til NNMR Lakeside Holiday Park ved 17-tiden, tog badetøj på og gik med surfboard under armen direkte ned til Narrabeen Beach, det tog 10 minutter langs vandet. Det endte med den fedeste surftur vi har haft hernede 👍🏻👍🏻👍🏻 Godt vi gjorde det 😄

En hurtig morgenmad, vi havde pakket al grej, for vi kom ikke tilbage hertil igen. Vi var målrettet, vi parkerede bilen og gik direkte hen til nedgangen til Grand Canyon.

I bunden af Canyon holdt vi pause. På turen her mødte vi flere australier som vi faldt i snak med – det var ret hyggeligt 😄

Vi så en fin lille rødlig fugl, den var på størrelse med gråspurv og umulig at tage et billede af, vi fandt dog denne lille fjer med rød tip. Klipperne tårnede sig op, og enkelte steder var der meget smalt.

Skønt at gå et loop frem for tur/retur 😄 På denne tur var der mega mange trapper, men det var god træning for lårbasserne 😄👍🏻

Bølgerne på Narrabeen Beach var ret vilde. Lasse har lavet en lille stemmning, som beskriver det ret godt 👍🏻

Vi var godt trætte og ved 20-tiden hentede Lasse pizzaer, det er første gang vi har grebet til den nemme løsning og købt mad udefra. Vi så lige et par afsnit af X-Factor, der er ret grineren fordi Sanne er kommet med 😂 Og så 😴😴💤💤💤

Dette indlæg blev udgivet i Fra dag til dag. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *