Vel ankommet til Alice Spring

Vækkeuret ringede kl. 3.00… 😴 Om natten, vi skulle med shuttlebussen fra hotellet kl.4.00… 😴 Flyet lettede mod Alice Spring kl. 5.30. Med 2 1/2 times ny tidsforskel var klokken 10.30 da vi landede – nu er vi 8 1/2 time foran DK 🇩🇰

De næste par dage skal vi på tur til Uluru 👍🏻 idag var afslapning og pakning til turen.

Det var mørk nat i Perth, da vi blev hentet – Farvel Western Australia (WA). Men det var heldigvis lyst, varmt og venligt da vi 2 1/2 time senere ankom til Alica Spring – Godag Northern Territori (NT) ☀️

Godt hotel med pool – rigtig godt ovenpå regnfulde dage i pølsevognen 👍🏻 på turen til Uluru må vi kun have 10 kg bagage med hver 😅💦

Dette indlæg blev udgivet i Fra dag til dag. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *