På cykeltur i naturparken Capo de Gata

Forrygende cykeltur i det mest fantastiske landskab, målet var en fantastisk badetur i det mest krystalklare vand – se billederne 😄 de taler for sig selv 👍🏻

Capo de Gata er et 460 km2 fredet kystområde, der præges af vulkanske klippeformationer og flotte strande. Området er et af Europas tørreste områder.

Bl.a. Indiana Jones med “Det sidste korstog” blev optaget her i 1989. Området ligner en ørken og er ideel til filmoptagelser.

Morgenen viste os, at dagen var ideel til en god cykeltur 👍🏻

Et storslået landskab mødte os, da vi cyklede ind i naturparken.

Nærmest et ørkenligende landskab, lige til en western film.

Det er geder der ses på bakken til venstre. Det er Lasse i fuld speed i midten 😄

Playa de Monsul er en af de meget smukke strande i naturparken med næsten sort sand og krystalklart vand. Stranden og klippen er bl.a. kendt for scenen hvor Indiana Jones scenior (alias Scean Connery) forskrækker en masse fugle med sin paraply, så de flyver. Fuglene afværger de maskinflyvende skurke, som forfølger Indiana Jones.

Det er Lasse øverst og Indiana Jones (alias Harrison Ford) nederst. Kigger man godt efter, kan man se at der på de 30 år, er sket en erodering af klippen bag mændene – det er den samme klippe.

Det blev til ca. 14 km og en kæmpe oplevelse 👍🏻

Vores mast var den højeste i havnen, de fleste både var små motorsejlere. Solen stod perfekt til en sundowner på badeplatformen – efter en god dag på cykel.

Dette indlæg blev udgivet i Fra dag til dag. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *